Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0
Каталог
Укр
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Сироп від застуди, 100 ml

В наявності
Артикул: 4820127581741
162 грн
180 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Опис

Сироп "Від застуди" - це імуномодулюючий сироп на рослинній основі. Він швидко впорається із застудою. Спеціально підібрана композиція рослинних екстрактів з вітаміном С протизапальну, антибактеріальну і загальнозміцнюючу дію, надає зміцнюючу дію на слизову оболонку шкіри рота і горла, зменшуючи першіння і роздратування. Сироп можна замінити як загальнозміцнюючий засіб для профілактики респіраторних і вірусних захворювань.

Cклад:

Вода демінералізована, екстракт ехінацеї, екстракт брусниці, екстракт імбіру, ​​екстракт березових бруньок, екстракт липи, екстракт меліси, екстракт шипшини, екстракт ромашки, екстракт лепехи, екстракт дерева, цукор буряковий, цукор тростинний коричневий, цукор кокосовий, вітамін С, м'яти ефірна олія, апельсину ефірна олія, бензоат натрію, лимонна кислота.

Властивість компонентів:

  • Ехінацеї екстракт  – ефективний засіб для підвищення імунітету. Має противірусну властивість: не дає розмноження інфекцій, шкідливим бактеріям і вірусам. Ехінацею спробую при герпесі, грипі та кишкових інфекціях. Ехінацея покращує сон, пам'ять і увагу.
  • Брусниці екстракт  – містить велику кількість вітамінів, макро- і мікроелементів. Має жарознижувальну, протизапальну, антимікробну дії. Зміцнює імунітет і імунітет при захворюваннях ротової і носової хворобах.
  • Імбірний екстракт  – має широкий спектр антибактеріальних, противірусних, антиоксидантних і антипаразитарних властивостей. Зміцнює імунну систему. Лікує простудні та легеневі захворювання, бронхіальну астму, ангіну, кашель. Очищає легені, використовують як відхаркувальний і потогінний засіб. Збільшує кількість внутрішнього тепла в організмі.
  • Березових бруньок екстракт – надає потогінну, жовчогінну, сечогінну, відхаркувальну, протизапальну, антисептичну, протигрибкову і противірусну дії. Застосовується як загальнозміцнюючий засіб при авітамінозах. Екстракт березових бруньок допомагає відходити мокроті при хворобах верхніх дихальних шляхів, грипі, бронхіті, трахеїті, ларингіті.
  • Липи екстракт – має потогінну і бактерицидну властивості, сприяє зняттю запалення, жару і гарячкових станів. Липовий цвіт є потужним імуномодулятором. Екстракт липи має протимікробну і протизапальну дії, та використовується для полоскання порожнини рота при запальних захворюваннях і при ангінах.
  • Меліси екстракт – підвищує імунітет при простудних захворюваннях. Має жарознижуючу, протизапальну, заспокійливу, протисудомну, знеболюючу, дезинфікуючим і антибактеріальну властивості. Бореться з вірусними та бактеріальними інфекціями.
  • Шипшини екстракт – містить велику кількість аскорбінової кислоти (вітаміну С). Є відмінним бактерицидним засобом. Надає загальнозміцнюючу дію на імунну систему. Екстракт шипшини підвищує опірність організму хвороботворним бактеріям, покращує стан органів дихальної системи.
  • Ромашки екстракт – має протизапальну, антибактеріальну і заспокійливу властивості. Ромашка дуже корисна під час лікування простудних вірусних хвороб, ангіні, ГРВІ. Ромашка ефективна при сильних болях в кишечнику, так як вона здатна знизити чутливість і швидко зняти запалення. Ромашка допомагає заспокоїтися і розслабитися, також благотворно впливає на сон.
  • Лепехи екстракт – має знеболюючу, відхаркувальну, протизапальну дію. Лепеха ефективна при респіраторних захворюваннях (нежиті, ларингіті, ангіні, бронхіті, грипі, пневмонії). Вона допомагає знизити температуру, усунути гарячкові стану, болі в грудях, полегшити виведення мокротиння.
  • Деревію екстракт – має бактерицидну, спазмолітичну, кровоспинну, протизапальну і ранозагоювальну властивості. Підсилює секрецію шлункового соку і покращує травлення, а також сприяє нормалізації обміну речовин. Деревій вважається гарним засобом при застуді і кашлі.
  • Цукор буряковий – найважливіший з вуглеводів, життєво необхідних для живлення клітин мозку. Саме з глюкози, яку містить цукор, мозок отримує енергію, яку витрачає на процеси життєдіяльності.
  • Цукор тростинний коричневий – до складу входять унікальні речовини – меляса та патока, що надають насиченість кольору. Вони також є джерелом мінеральних речовин і елементів – кальцію, магнію, калію, фосфору, цинку і невеликої кількості білків. Тростинний цукор допомагає регулювати обмін речовин, зміцнювати кісткові і суглобові тканини, стабілізувати роботу кровоносної і нервової систем, а також нормалізує роботу шлунка.
  • Цукор кокосовий – містить в своєму складі великий природний хімічний склад, такий як цинк, залізо, калій, магній, а також вітаміни С і групи В, які дозволяють організму повноцінно засвоювати вуглеводи. Інозітол в складі цукру забезпечує приплив сил, зменшення тривожності і втоми, сприяє поліпшенню настрою і усунення спазмічних болів.
  • Вітамін С – антиоксидант, який активує захисну функцію організму. Це зменшує чисельність вільних радикалів, що ушкоджують здорові клітини. Вітамін С сприяє підвищенню імунітету, зниження ймовірності появи грипу та застуди.
  • М'яти ефірна олія – ефективно діє при простудних захворюваннях, вбиває віруси і мікроби, здатна знизити температуру тіла. Ефірна олія м'яти при втраті голосу і легкої захриплості дає пом'якшувальний ефект. Значно покращує мозковий кровообіг, впливає на судини, як спазмолітичний засіб.
  • Апельсина ефірна олія – завдяки знеболювальній дії, ефірна олія апельсина знімає головний біль, полегшує м'язові і суглобові болі, невралгії, менструальні болі. Вона підвищує імунітет. Має антисептичні властивості, які можна застосовувати при простудних захворюваннях, грипі і інфекціях верхніх дихальних шляхів.
  • Бензоат натрію – харчової консервант, який не допускає появу в готовому продукті шкідливих мікроорганізмів.
  • Лимонна кислота – має бактерицидну і антиоксидантну властивостями. Покращує смак готового продукту. Лимонна кислота бере участь в очищенні організму від зайвих солей, шкідливих токсинів, шлаків.

Рекомендації щодо застосування:

Приймати по 1 столовій ложці 2-3 рази на день. Після прийому сиропу не вживати напоїв 10-20 хвилин.

Терміни та умови зберігання:

Зберігати 2 роки від дати виготовлення при температурі від +5°С до +25°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Після відкриття препарат можна застосовувати протягом 3 місяців.

Протипоказання:

Індивідуальна нестерпність компонентів.

Форма випуску:

Флакон 100 мл.

Вгору